Hoe werkt het voor pre-press en DTP?

aanmelden, uploaden en versturen!


Het platform van Push2Tablet biedt een uitgebreide rechten-structuur waarin elke gebruiker andere verantwoordelijkheden kan hebben. Als u hier gekomen bent nadat u bent uitgenodigd door een klant van u, waarschijnlijk een uitgever, dan raden wij u aan via die uitnodiging een nieuw bedrijfsaccount aan te maken voor uw eigen bedrijf.

De hoofdgebruiker van uw bedrijf zal dan automatisch ook gekoppeld worden aan het bedrijf waarvan u de uitnodiging accepteert. Al naargelang de aan u toegekende rechten, kunt u dan uw diensten aan uw klant verlenen.

Ter illustratie:
  • Uploader: Als u uitgenodigd bent als uploader, dan kunt u alleen de digitale PDF documenten van uw klant toevoegen aan het systeem en daarna voor verdere bewerking doorsturen.
  • Editor: Als u uitgenodigd bent als editor, kunt u naast het toevoegen van documenten deze ook verder verrijken middels de online editor van Push2Tablet.
Bekijk hier de specificaties waaraan het PDF materiaal dient te voldoen. Tevens staan er voor uw gemak hieronder een aantal bijlagen die deze specificaties vooringesteld (PDF joboptions voor InDesignCS3) hebben of verder toelichten.