Printing on Demand

POD-functie voor al uw oude nummers


Uitgevers die digitaal publiceren via Push2Tablet, kunnen deze via Push2Tablet ook na laten drukken. Push2Tablet biedt uitgevers een Printing On Demand service voor hun uitgaven, of het nu gaat om een losse nabestelling of om het nabestellen van grotere oplagen. Met de Push2Tablet POD service kunt u elke uitgave op hoogwaardige wijze laten drukken en verzenden, bijvoorbeeld om oude nummers via uw website te kunnen verkopen of wanneer u in het kader van een actie besluit om een oud nummer te verspreiden. U bespaart op:
  • overdruk van elke nieuwe uitgave 
  • magazijnkosten
  • orderpicking
De Push2Tablet POD-functie bestaat uit een API en optioneel een mini-webshop, kan snel worden ingezet, is kosten- en onderhoudsvriendelijk, en biedt een bewezen drukkwaliteit. Meer informatie en drukprijzen zijn beschikbaar op het Dashboard van uw Push2Tablet-account. Heeft u nog geen account, maakt u deze dan hier aan.

Wilt u gebruik maken van deze Printing On Demand service of heeft u hier vragen over, laat dan gerust een bericht voor ons achter via onderstaande formulier. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

Reageren